luni, 1 septembrie 2008

dor.

mi-i dor.mi-i dor de sfarsitul de a8-a.de mirosul ala ciudat.miros de fericire, de tristete si melancolie.miros de libertate.miros de "ni se rupe".
soba.suvite roz.bataie cu corn.impartit de scaun.intarzieri.ore de pauza.ghiozdan gol la picioare.par cret in fata.caiet invers.poze.gaudeamus.muzica.rasete.jaco.rasete.rasete!!!
MI-I DOR.de asta mi-i dor.mi-i ingrozitor de dor si nu se mai intoarce.MI-I DOR.
~~~ felt like knock knocking on heaven's door ~~~

2 comentarii:

Josette spunea...

La fel ma gandeam si eu... ca nu voi mai scrie, dar am blogul de o luna si nu m-am plictisit... Eu ma simt mult mai libera dupa ce insir aici cateva propozitii ca m-am cam saturat sa le scriu pe foi si sa nu le mai gasesc apoi :)
Altfel, despre clasa 8a ce sa zic, normal ca iti este dor cand te gandesti ca nu o sa iti mai vezi colegii asa de des... dar o sa iti schimbi parerea cand ajungi la liceu ;) o sa vezi... e mareee diferenta... de aici incepe viata si distractia \:d/

Nu stiu ce m-a apucat sa scriu toate astea... probabil pt ca astept pe cineva si nu mai vine... doar oricum... in fine, nu ma baga in seama :D

Tanu spunea...

I want my hair back so I could cut it into a MOHAWK again. I want to be again in the 8th grade so I could scream around to the teachers I hated: "Ma doare'n pula!". I want to be there with my friends so we could laugh at others, laugh at ourselves and think of the life we will have all by our own.