luni, 20 octombrie 2008

amintiri.dor.

De ce exista amintirile? De ce vin, te invaluie, danseaza cu tine, rad cu tine, rad de tine , razi de ele. Apoi se transforma in dor.Se transforma in dor si dor.

Trec prin tine, urca incet, din picioare, pana in cap. Atunci cand ajung la inima, te fac sa tresari si revin. Si revine in minte ziua aia de vara, sunetul avioanelor, caldura aceea care te sufoca si adierea usoara de vant, parca venita din rai, in continuarea ochilor aceia ireal de caprui si intensi care iti arata incotro sa mergi, care iti deschid poarta spre infinit. Iti revine in minte momentul in care te-ai nascut a doua oara, momentul inceputului vietii tale care a tinut o saptamana.

Si in acea saptamana ai trait si ai simtit tot : fericire, emotie, durere, iubire, frica, nervi, respect. In acea saptamana te-ai simtit altfel, te-ai simtit in cu totul alta dimensiune, sub alt cer, sub alt destin.

Si vin amintirile cu dorul, care nu te lasa sa respiri, nu te lasa sa mai fii atent, te poarta in lumea lor. Te trezeste o minge in cap si vrei inapoi.

Dar nu te mai primesc.

0 comentarii: